HUIDIGE VOORSTELLINGEN

Toen Mattijs begon te schrijven aan een allereerste solovoorstelling, had hij nooit durven dromen dat hij die later tientallen keren zou brengen. En toch gebeurde het. Boven verwachtingen.


Na die eerste worp stapelden de projecten zich op. Theater. Comedy. Schrijven. Spelen. Niet zelden onder de radar, door de mazen van de traditionele media geglipt. Maar nog steeds boven verwachtingen. Want als je droomt van op een podium te staan, gaat die droom dan in vervulling wanneer dat maar voor pakweg 20 toeschouwers is? Of dient dat voor minstens 500 man te zijn, met  - als het even kan – minimum 17 camera’s op je gericht? Is er een waardemeter?


Neen.

Dromen zijn dromen. Passie rijmt niet op cijfers.


In de lezing ‘Boven verwachtingen, onder de radar’ fileert Mattijs zijn vele ervaringen op onder andere theater- en comedyvlak, zowel in het grotere als in het kleinere circuit. Met passie en gedrevenheid als ontegensprekelijke metgezel legt hij uit hoe groots je op kleine locaties kunt zijn. Hoe belangrijk het is om toch maar eens te luisteren naar die interne ik die je je droom toefluistert. En hoe weinig tijd er soms te verliezen is.


Dus... Gaan!


Doelgroep: leerlingen secundair onderwijs

Duur: 60 minuten