COMEDY

Mattijs zijn humor heeft een driehoeksverhouding met het subtiele en het absurde. Zo wordt toch gezegd. Of dat klopt? Ontdek het vooral zelf!


Mattijs mocht de afgelopen jaren het podium delen met mooie namen uit het comedycircuit, iets waar hij uiteraard zeer dankbaar voor is.


Boekingen: info@onuitverteld.be

Boek: 'Klein circuit'

Wekelijks betreden heel wat vertegenwoordigers van grappen en grollen het podium met de ambitie om het publiek te doen lachen. Bij dat podium denken we misschien automatisch aan groteske zalen en de gekende culturele tempels waar de bekendste namen te zien zijn. Enigszins logisch. Maar er is meer te ontdekken. Veel meer.


Want wie zoekt, vindt stand-up comedy. Zelfs op plaatsen waarbij het woord ‘podium’ een uitvergroting is van de realiteit. Of die je misschien niet onmiddellijk linkt aan comedy. Wat dan soms al eens resulteert in een bizarre avond.


Maar wie is allemaal actief in dat zogeheten ‘klein circuit’? Mattijs Degrande ging in gesprek met vijftien (vooralsnog) minder bekende scheppers van de lach en doet een poging om de mist rond het wereldje te laten verdwijnen. Want stand-up comedy, hoe klein ook, is vaak een groots avontuur...